DeutschEnglishMagyarRomânSlovenský

Zsuzsa Apartman

H-4200
Hajdúszoboszló
Bánomkerti utca 42.
 
Telefon:
+36-30-9952-816

Mail:
info@zsuzsaapartmanszoboszlo.hu
zsuzsa.orvendi@gmail.com


Gyógyfürdő bemutatása


Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő egész évben folyamatos nyitva tartással 7 órától 19 óráig üzemel. A csarnok 3 gyógyvizes medencéje mellett 4 nyitott látványmedence áll a vendégek rendelkezésére. A hajdúszoboszlói jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban mozgásszervi és nőgyógyászati betegségekre lehet gyógyír, vagy enyhíti a panaszokat. Ellenőrzött és minősített gyógyvizünkre alapozva több mint 40 féle kezelés vehető igénybe orvosi felügyelet mellett, köztük súlyfürdő, víz alatti sugármasszázs, gyógytorna, inhaláció, iszapkezelés, többféle masszázs, soft-lézer, elektro-, magnetho-, és fényterápiák teljes palettája. Wellness programunk szaunát, szoláriumot, Stressz-oldó kúrát, aroma kúrát, fitness- és managerkúrát ajánl vendégeinknek. Legújabb wellness kezeléseink : aroma masszázs, aroma pezsgőfürdő, aroma talpmasszázs, Dermalife kezelés, Bemer kezelés.

 Strand

A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. A 13 medence kivétel nélkül nagy népszerűségnek örvend, minden korosztály kedvére választhat a különböző élmény medencék, úszó,- hullám,- pezsgő,- és gyermekmedencék közül. A gyermekek kedvencei a gyerekmedencékben elhelyeztett játékelemek: vizilovak, fókák, teknősök. A strandunk igazi slágere a pálmafákkal övezett mediterrán tengerpart. A kristálytiszta, hullámzó vizű óriásmedence homokos partján kalózhajó és világítótorony nyújt egyedülálló látványt. A strandon található sportcentrumban strandröplabda-, strandfoci-, streetball-, lábtenisz- és teniszpályák várják a sportolni vágyókat. Számos vendéglátó egység és étterem tájjellegű ételekkel és európai gasztronómiai kínálattal egyaránt a vendégek rendelkezésére áll.

Aquapark

A strand területén található hazánk első víziparadicsoma, a 2000-ben épült Aquapark. Az Aquaparkban 12 méter magas indító tornyokból indulva 9 különféle pályából választhatnak a csobbanás szerelmesei. A népszerű kalandcsúszdák (négypályás multicsúszda, kamikáze, hidrocsúszda, fekete lyuk, őrült folyam, óriás csúszda, big hole, twister, Niagara) összhossza meghaladja az egy kilométert! Az apróságokat minicsúszdák, a medencében álló élethű elefántok, vízivár csobogókkal, valamint fajátszótér kápráztatja el!A nyugodtabb vízi élményekre vágyóknak a sodró folyót ajánljuk. Az Aquaparkot külön belépő váltása után vehetik igénybe a vendégek.